Matematik

polygonområder og niveaulinjer

16. februar 2012 af handelsskol (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brugt for hjælp til følgende opgave;

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

ax+by=5000

y = -a/b * x + 5000/b = -x + 50   idet a = b = 100

Indtegn denne linie

---------------------------

Parallelforskyd den indtil den slipper polygonen i (25,100),

som er det optimale punkt mht. dækningsbidrag

;-)


Skriv et svar til: polygonområder og niveaulinjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.