Matematik

itvivl.

17. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Er det her rigtigt?

1/3 af 390=130

4/5 af 800=640

10kr af 50kr=20%

4kr af 10kr=40%


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Flot.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. februar 2012 af 123434 (Slettet)

0#

390*1/3=3900/3=130 Rigtig

4/5*800=3200/5=640 Rigtig

10kr/50kr=20kr/100kr=0,2=20% Rigtig

4kr/10kr=40kr/100kr=0,4=40% Rigtig

Du er dygtig


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Måske ... Spørg din læge.

At tvivle skyldes sikkert mangel på viden om brøker og procent. Spørg din bog.


Svar #4
17. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Synes virkelig du skulle droppe denne side. Den er ikke lige noget for dig. Måske bare fordi du kan tro du er meget bedre end andre, så har du selv svagheder, du er egoistisk! 
- Jeg vidste da ikke man kunne spørge en bog. 
- Ps. opgaverne var fra nettet af, jeg har ikke retteark til hvert matematikspørgsmål.
- Mangel på noget, du har mangel på din selvtillid. Pøjpøj du er!


Svar #5
17. februar 2012 af hehehej (Slettet)

der*


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

(Du kan rette (redigere) i dit indlæg inden for de første 10 minutter).


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#4

Jeg er fuldstændig ligeglad hvor du har fået opgaverne fra. Om du har fået det fra din fantasi, hvor som helst eller ej, er jo irrelevant.

Måske skulle du have fulgt med hvad jeg havde sagt. Jeg har heller ikke bedt dig om at skrive noget til mig, så hvorfor bruge tid på at svare en "egoistisk" dreng som mig? (Nej, har heller ikke brug for et svar til det.).

Jeg tror ikke, at jeg er bedre end andre eller dig - og det er ikke måske; men altid. Jeg tvinger ikke folk hvad de skal tro eller ej, for rager mig ikke en pind. Jeg hjælper dem kun, hvis de kan lide det. Hvis de ikke kan lide det, så er det fint med dem. No problemo.

Du skrev: "Jeg vidste da ikke man kunne spørge en bog." Det var metaforisk ment, at du skulle "spørge" din bog, dvs, at du skulle kigge efter din bog. Hvis du ikke vidste, at man kunne kigge efter din bog for at læse om det, så er det jo et tegn på manglen på viden - gør det ikke det? ... Nej? Wrong answer.

Det er helt okay, hvis moderatoren sletter dette indlæg. No problemo.


Skriv et svar til: itvivl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.