Matematik

Grænseværdi

18. februar 2012 af derforik (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Afgør om

f(x,y)=x^(2)-y^(2)      for      (x,y) tilhørende R^2

har en grænseværdi i grænseovergangen (x,y)->(0,0), og fin den i påkommende tilfælde.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2012 af mathon

          fx = 2x              fxx = 2

          fy = 2y             fyy = 2

          fxy = fyx = 0


Svar #2
18. februar 2012 af derforik (Slettet)

hvordan skal jeg skrive svaret ind?


Skriv et svar til: Grænseværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.