Matematik
Matematikopgaver Hjælp
Hej, jeg skal til prøve i matematik om kort tid.
Derfor sidder jeg og løser nogle opgaver for at forberede mig. Heriblandt er der 7 opgaver jeg ikke er sikker i overhovedet. Jeg har indsat dem i vedhæftet fil:
Håber at kunne få nogle svar (gerne med kommentarer til fremgangsmåde) :)
vh
Magnus
Svar #1
18. februar 2012 af YesMe (Slettet)
Opgave 1
a • b = 0 Løs ligningen i t
Opgave 2
N(0) = 23, hvad fortæller det? Og, hvad fortæller 1.386?
Opgave 3
Tegn graferne.
Bestem arealet, hvor du kan kalde afgrænsninger for skæringspunkter. a∫b(f(x) - g(x)) dx for g(x) < f(x).
y = f(x) Løs ligningen i x
Skriv et svar til: Matematikopgaver Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
