Fysik

Omregning fra joule til kWh

19. februar 2012 af julle725 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle!

Jeg skal i fysik lave en opgave hvor jeg skal omregne 288000 joule til kWh.

Jeg ved at det giver 0,08 kWh, fordi jeg brugte en converter, men jeg ved ikke hvordan man kommer frem til resultatet.

Venlig hilsen Julie


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Brug 1 Joule = 2,788 * 10-7 kwh, så er 288000 Joule =  det du har skrevet, så du skal bare gange på begge sider af ligningen med 288000.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2012 af hesch (Slettet)

En Joule er lig med 1 wattsekund,

1[ J ] = 1[ ws ]

hvis det var det du mente.


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

288000 J = 288000 W·s = 288 kW·s = (288/3600) kW·(3600s) = (288/3600) kW·h = 0,08 kW·h


Svar #4
21. februar 2012 af julle725 (Slettet)

Tusind tak til jer alle, det hjalp mig meget! :)


Skriv et svar til: Omregning fra joule til kWh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.