Matematik

Potensfunktion

19. februar 2012 af meirosu (Slettet)

En funktion for mølle A er givet ved f(x) = 0.14124*x^(2.19179)

 

- En mølleejer hat to vindmøller. Mølle B har 20 % større vingediameter end mølle A.

Spørgsmål: Hvor mange procent er effekten fra mølle B større end effekten fra mølle A?

 

Jeg ved, at når x vokser med x*k,

vokser y med y*k^a

 

Hvordan omskriver/bruger jeg denne information, så det passer til opgaven?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2012 af YesMe (Slettet)

g(x) = f(x) + (f(x)· (20/100)) = f(x)·1.2


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2012 af peter lind

Jeg går ud fra at i din funktion er f(x) effekten og x er diameteren. I så fald er k = 1,2


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. februar 2012 af privaat (Slettet)

aa


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.