Matematik

Ensvinklede trekanter

20. februar 2012 af bulo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

jeg har prøvet mange gange, men synes ikke jeg kan få noget.

jeg ved godt, at forholdet er det samme, i ensvinklede trekanter, men synes denne opg driller mig.

jeg skal jo finde k (størrelseskonstanten, men synes det er underligt 2/,3 jeg har også prøvet pytagros, men tror ikke den går, da jeg ikke ved hvor mange grader siderne er .

er der nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2012 af mathon

                       

                                      |AC| / |A1C|  =  |AB| / |A1B1|


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. februar 2012 af HaettemaageN (Slettet)

k = 3/2

|AC| = k·|A1C| = 3/2 ·4 = 6

 

Eller som ovenfor :)


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.