Matematik

procent..

22. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Hvordan regner jeg dette ud:
2%* af 3600

2%*=2promille


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2012 af PeterValberg

promille kommer fra latin og betyder per tusinde

2º/ºº af 3600 kan således bestemmes som:

2/1000·3600 = 2·(3600/1000) = 2·3,6 = 7,2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: procent..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.