Matematik

brøk

22. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

er denne brøk renget rigtigt?

19 3/5 + 4 1/4 = 34 17/20


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2012 af Jellefar (Slettet)

Nej.


Svar #2
22. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

hov mente også 27 17/20


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2012 af mathon

         193/5 + 41/4  = 19 + 3/5 + 4 + 1/4  =  19  + 4 +  3/5 + 1/4 = 23 + 12/20 + 5/20  = 23 + 17/20   =  2317/20


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. februar 2012 af Jellefar (Slettet)

19 3/5 + 4 1/4
19 12/20 + 4 5/20

=

23 17/20

 


Svar #5
22. februar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Ja det var også det jeg mente ... Jeg kom til at skrive forkert også anden gang ...


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Start med at regne din brøk ud, derefter ligger du de hele sammen(:


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. februar 2012 af mathon

@#6
       
                 --->            derefter lægger du de hele tal sammen


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.