Fysik

Hvad skal jeg..?

22. februar 2012 af anonym000 - Niveau: C-niveau

Hej
I det øverste den, har man så bare isoleret v, og hvis man har hvordan har man gjort det..?

Den lille opgave nederst den kan jeg heller ikke regne..

Vedhæftet fil: 220220121087.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2012 af mathon

den lille opgave nederst:
                                                   2·a·Δs = v2 - vo2    
som her bliver
                                                   2·(-g)·Δh = 0 - vo2   

                                                   2·(-9,80 m/s2)·Δh = -(11 m/s)2  

                                                   -(19,60 m/s2)·Δh = -(11 m/s)2  = -121 m2/s2

                                                   Δh = (121 m2/s2) / (19,60 m/s2) = 6,17 m


Svar #2
22. februar 2012 af anonym000

Hvad betyder det der trekant og Vo2

- - -

...............


Skriv et svar til: Hvad skal jeg..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.