Matematik

Redoxreaktioner

22. februar 2012 af TimonOGPumba (Slettet)

Hej jeg er gået i stå på at afstemme denne redoxreaktion:

Cr2O72- + l- --> Cr3+ + l2

Jeg har beregnet oxidationstallet: Cr2O72- OT = +6

l-   OT = -1

Cr3+  OT= +3

l2 OT = 2

Så det blir det samme: Cr2O72- + l- --> Cr3+ + l2

Derefter ladnings forskel: -14 og +3 og forskellen er 17. Så er jeg gået i stå her. 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv i kemiforumet.


Skriv et svar til: Redoxreaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.