Matematik

Hvor stor er stigningen i procent?

23. februar 2012 af KrisserRisser (Slettet)

En maskinarbejder kunne på sin gamle maskine lave 60 emner på en time. På sin nye maskine kan han lave 120 emner på en time. Hvor stor er stigningen i procent?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv selv at beregne stigningen og sæt den i forhold til den oprindelige værdi.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2012 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

(120/60)*100 = 200 %


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2012 af mathon

              stigning = (120 - 60) = 60

              stigning som brøk   60/60 = 1

              stigning i procent = 1·100% = 100%

             
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2012 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Undskyld. Læste opgaven forkert. Det er korrekt det Mathon skriver.


Skriv et svar til: Hvor stor er stigningen i procent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.