Matematik

regneforskrift HJÆLP!

24. februar 2012 af marieholstrup (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej alle sammen er der en der vil hjælpe mig med at finde T½ for regneforskriften y = 4,28*0,942x


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2012 af Angsumalin (Slettet)

du ved at halveringskonstant formlen :

T1/2 = log(1/2) / log(a)

 

og fra froskriften ved du at a = 0,942


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2012 af nielsenHTX

kan med garanti findes i din bog under halveringskonstant.

T½=ln(0.5)/ln(a)


Svar #3
26. februar 2012 af marieholstrup (Slettet)

er det det det giver?


Skriv et svar til: regneforskrift HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.