Matematik

cosinusrelationerne

26. februar 2012 af inzaghi (Slettet)

Nogen der kan isolere den her for mig så jeg forstår det trin for trin?

cos(A) skal isoleres:

 

a2=b2+c2-2bc*cos(A) 

 

Tak på forhånd: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af mathon

 

                                 a2 = b2 + c2 - 2bc·cos(A)                                      adder 2bc·cos(A)

                                 2bc·cos(A) + a2 = b2 + c2                                     subtraher a2

                                 2bc·cos(A) = (b2 + c2 - a2)                                   divider med 2bc

                                 cos(A) = (b2 + c2 - a2) / (2bc)

 

 


Svar #2
26. februar 2012 af inzaghi (Slettet)

niceness! takker!


Skriv et svar til: cosinusrelationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.