Matematik

2 Ligninger

26. februar 2012 af ibaron (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej der ude :)

Er i gang med en aflevering og der er en reducering + en andengradsligning som jeg ikke kan finde ud af :/

Ville spørge om der er nogle der ude der kunne hjælpe mig med dem? :)

Reducerings ligning : (6x − 2)^2  + x^2 − (3x  − 4)^2

Andengradsligning : x^(2)+x=(2*x+6,x)

 

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af nielsenHTX

udregn parenteserne og saml     (og det er ikke en ligning)

x^(2)+x=(2*x+6,x) ⇔

x2+x-(2x+6x)=0   ⇔

x2-7*x = 0   som så løses på selvvanligvis eller med fordel kan nulreglen benyttes

 

 


Skriv et svar til: 2 Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.