Matematik

Integral

26. februar 2012 af Ultraviolet (Slettet)

Hvordan kan  ∫(1/√x) + x2 blive til 2√x+(1/3)x3 ?? Jeg får ln(2/3x3/2) + 1/3 x3


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Omskriv første led til x^(-0,5) og brug reglen for integration af potenser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2012 af AskTheAfghan

∫(1/√x) + x2 dx = ∫ x-1/2 + x2 dx = ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Og husk så parenteserne

( (1/√x) + x2 ) dx = ∫ ( x-1/2 + x2 ) dx = ...


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.