Matematik

isolering af x

27. februar 2012 af bernieboombox (Slettet)

Jeg har siddet og rodet med nogen forskellige matematik opgaver her i løbet af dagen, men en special opgave kan jeg sgu ikke komme igennem..

- 8/3x = 1/4

 

På forhånd tak.

Rasmus


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2012 af nielsenHTX

gang med x og gang med 4 og forkort


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2012 af SuneChr

# 0  Så er det jo lige, om du mener

- 8/3·x = 1/      eller      - 8/(3x) = 1/4

Den første ligning:  Gang med (- 3/8) på begge sider.

Den anden ligning:  Gang med ( 3x/8 ) på begge sider.  Du må gange over kors.    (- 8)·4  =  1·3x  Find da x.


Svar #3
27. februar 2012 af bernieboombox (Slettet)

- 8/(3x) = 1/4


Skriv et svar til: isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.