Matematik

Andengradsligning

28. februar 2012 af hingst12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En virksomhed fremstiller kaffemaskiner.

Ønsker man at kunne sælge x stk. pr. måned kan man opnå en pris pr stk. på

p = f(x= -0,02x + 300

De faste omkosterninger ved produktionen er 105.000 kr. pr. måned, hvortil kommer 60 kr. pr. stk. i variable omkostninger

 

1. Bestem forskriften for omsætning = ?

2. Bestem forskriften for omkostninger = f(x) = 60x+105000

3. Bestem forskriften for overskuddet = ?

 

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. februar 2012 af PeterValberg

Der er noget, der virker forkert... er du sikker på dette: p = f(x= -0,02x + 300 ??

 

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.