Matematik

Hjælp

28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej hvordan løser man denne opgave 

Opaven:

1/6 af 420 = 

1/8 af 112 =

3/4 af 125 =


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvordan finder du 1/6 af noget?


Svar #2
28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

er det ikke ved at gange det med 100 eller ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2012 af PeterValberg

1/6 af 420   du skal altså dele 420 i 6 lige store stykker:

1/6·420 = 420/6 = 70

------

1/8·112 = 112/8 = 56/4 = 28/2 = 14

--------

3/4·125 = (3·125)/4 = 375/4    (kan ikke forkortes yderligere)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Når okay tak for den store hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2012 af PeterValberg

Håber det hjalp, - ellers er du velkommen til at "vende tilbage"....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
28. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Nej det hjalp virkelig meget tusind tak :)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.