Matematik

Sammenhængen

01. marts 2012 af ninadavies (Slettet) - Niveau: B-niveau

T= 45 M ^0,25  , 0,1 <M <5,

hvor T måles i døgn, og M måles i kg

 

a) Bestem alderen på en fugleunge der er flyvefærdig når den vejer 0,1 kg og bestem vægten af en fugleunge der er flyvefærdige, når dens alder er 27 døgn


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2012 af Ecc0 (Slettet)

Indsæt M=0,1 og derefter løser du ligningen 27=45*M^0,25.  


Svar #2
01. marts 2012 af ninadavies (Slettet)

så jeg skal starte med at sige

 

45*0,1^25                          og derefter, skal jeg sige 27=45*m^25 .....- og isolere M?


Svar #3
01. marts 2012 af ninadavies (Slettet)

jeg fandt ud af det, tak


Skriv et svar til: Sammenhængen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.