Matematik

Linjestykket lABl

05. marts 2012 af ninas16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg har fået stillet en opgave i matematik. Jeg skal finde linjestykket lABl af den vedhæftede trekant. 

Jeg kender vinkel B og C. Jeg kender desuden også linjestykket lBCl.

 

Håber virkelig der er en der vil hjælpe.

Mvh 

Nina

Vedhæftet fil: matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2012 af peter lind

cos(B) = a/c


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2012 af mathon

                                   c = a/cos(B)

                                   b = (c2 - b2)0,5


Svar #3
05. marts 2012 af ninas16 (Slettet)

Kender jeg c?  Det er jo i princippet, den jeg gerne vil finde. :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2012 af peter lind

Du kender a og B, så du kan bruge formlen til at finde c


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Se dette og husk det - du får helt sikkert brug for det til eksamen ;-)

 

http://frividen.dk/default.aspx?catid=c9ebdf91-7558-4e1b-8376-0db664f9c0e0&tabid=67

 

 


Skriv et svar til: Linjestykket lABl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.