Matematik

tjekke om det er korrekt

05. marts 2012 af Miamissen (Slettet)

2. Forkort brøkerne

a.

 6x17y12 / 2x15y14

6x17/ 215= 3x og 17-15=2 derfor bliver det 3x2


y12/ y14 = y og 14-12= 2 derfor bliver det y2

og det er lig med 3x2 / y2 ikke sandt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Jo bortset fra, at linie 2 er forkert, du har glemt noget


Svar #2
05. marts 2012 af Miamissen (Slettet)

hvad er det :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

Det her er ikke rigtigt

6x17/ 215= 3x

 

 


Svar #4
05. marts 2012 af Miamissen (Slettet)

hvad skal der så stå :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2012 af nielsenHTX

#4 6x17y12 / 2x15y14=6x17-15y12-14/2=3x2y-2 eller om man vil =3x2/y2


Svar #6
05. marts 2012 af Miamissen (Slettet)

#5


hvor skal denne sættes ind, har jeg ikke også gjort det sådan :) ?


Brugbart svar (1)

Svar #7
05. marts 2012 af nielsenHTX

#6 du har måske/nok tænk det rigtigt, men dine mellemregninger giver ingen mening ..

y12/ y14 ≠  y og 6x17/ 215≠ 3x

hele udregningen(med mellmregninger) er lavet i #5

 


Svar #8
05. marts 2012 af Miamissen (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: tjekke om det er korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.