IT

Problem med TI89 lommeregner

06. marts 2012 af digeo (Slettet)

Hej er der nogle der kan hjælpe med Ti 89 lommeregneren.

Hver gang jeg integrerer, differentiere eller solve  på min TI89 lommeregneren, får jeg ikke det korekte svarer 
  

eksempler

når man  integrere:  ∫ ( 2x + 1 )dx =  {240   462}

når man differentiere d(x^2 + 3x +4,  x)  = {-29      -41}

solve(0=x^2+2x+3, x) = false

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. marts 2012 af l030689 (Slettet)

Har lidt svært ved at gennemskue hvad der er galt, men dit sidste eksempel er ikke forkert, x^2+2x+3 har ingen rødder.

Jeg vil foreslå, at du først prøver at "slette" alle satte variabler, måske du er kommet til at definere x til at være et eller andet mærkeligt. Du "sletter" dem ved at gøre følgende:
HOME> 2nd+F1> 1: Clear a-z

Hvis det ikke hjælper, og du ikke har installeret alt for mange ekstra programmer ved siden af, så kan du prøve at slutte den til din computer og geninstallere den software der er på - jeg ville dog kun gøre det som sidste udvej.

Håber du finder ud af det (eller har fundet ud af det.)


Skriv et svar til: Problem med TI89 lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.