Matematik

Harmoniske svingninger - spændende:D

07. marts 2012 af mitjilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der nogen, som vil hjælpe mig med denne? jeg har ingen anelse om, hvordan man løser de to opgaver i den vedhæftede pdf

Vedhæftet fil: Til lektiehjælp.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2012 af OhFortuna (Slettet)

Du skal bare løse med lommeregner indstillet på radialer : 7 = 10 sin(5t-π/2)  ⇔ sin(5t-π/2)=0,7 ⇔ 5t-π/2=0,775 ⇔ 5t=2,34 etc.

og  h'(t)=40 = 50 cos(5t-π/2) ⇔ cos(5t-π/2)=0,8 etc.


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger - spændende:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.