Matematik

f'(x)=0 og Monotoni

07. marts 2012 af roejofokfdos (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle! Sidder med en opgave, som jeg godt kunne bruge lidt hjælp til.. for ikke at sige meget :)

er ret lost.. Men altså den lyder sådan: 

 

En funktion f er givet ved f(x) = x + 2sin x,  x ∈ [o;2]

a) Løs ligningen f'(x)=0 og gør rede for monotoniforholdene

 

På forhånd mange mange maange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2012 af mathon

 

                                    f '(x) = 1 + 2cos(x)    x ∈ [0;2]

                                    f '(xo) = 0 = 1 + 2cos(xo)

                                                cos(xo) = - (1/2)


Svar #2
07. marts 2012 af roejofokfdos (Slettet)

v


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2012 af mathon


Skriv et svar til: f'(x)=0 og Monotoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.