Matematik

vægt

07. marts 2012 af Rpattz8D (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej, jeg har fået denne opgave, som jeg ikke kan finde ud af.
tak på forhånd.

bundpladen er 19 m bred, 34 m lang, og 1,2 m tyk.
beregn rumfanget af bundpladen = 775,2

den færdigstøbte bundplade har en massefylde på 2,5.
hvor mange ton vejer bundpladen.

skriv helt udregningen/mellemregningen også.
tak.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2012 af peter lind

masse = massefylde*rumfang


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2012 af mathon

 

                                             massen = V·ρ = (775,2 m3) · (2,5 ton/m3) = 1.938 ton
                      


Skriv et svar til: vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.