Matematik

integralregning

08. marts 2012 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

På figuren er tegnet graferne for f (x) = x2 og g (x) = x.

 

Graferne for f og g skærer hinanden i punkterne med koordinatsættene (0,0) og (1,1).
a)      Bestem arealet af det område, der begrænses af de to grafer.

 

skal jeg diff. f og g? hvis ja, hvordan sætter jeg så (0,0) og (1,1) ind i ∫ ???

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af mathon

     du skal ikke differnetiere

                                                     Areal = 01(g(x)-f(x))dx


Svar #2
08. marts 2012 af JTPUK (Slettet)

Er det ikke f(x)-g(x)??


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. marts 2012 af mathon

                 nej
                            et areal er kun defineret for positiv integrand


Svar #4
08. marts 2012 af JTPUK (Slettet)

ok det giver 0,66667?????


Brugbart svar (2)

Svar #5
08. marts 2012 af mathon

      ja - eller eksakt   1/6


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.