Matematik

Liniærmodel

08. marts 2012 af quintt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

jeg har lidt svært ved en matematikaflevering, og håber i kan hjælpe mig :)
Opgaven er vedlagt.

På forhånd, tak :)

Vedhæftet fil: Matematik11.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2012 af nielsenHTX

a)

a=Δy/Δx=(y2-y1)/(x2-x1)

b kan så bestemmes i fx y1=a*x1+b

b)

det er a-værdien i y=ax+b

c)

bestem x=5 og x=6 og sammenlign med de oplyste tal


Svar #2
08. marts 2012 af quintt (Slettet)

Jeg er ikke helt med på hvad du mener i opgave a :)

Δ = ?


Skriv et svar til: Liniærmodel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.