Matematik

Omskriv til procent

11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en opgave hvor man skal omskrive til procent. Det plejer ikke være det største problem for mig, men den her er lidt drilsk. Håber en eller anden kan fortælle mig hvordan man gør :-)

 

0,35 = ?

1,2 = ? 

Tak for hjælpen på forhånd :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. marts 2012 af SuneChr

Idet  1 = 100/100 = 100%  kan vi gange 0,35 med (100%). Det forandrer ingenting ved at gange med 1.

Vi får da 35%.

Gør ligeså med den anden.


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

0,35 = 35/100 = 35 %

1,2 = 1,20 = 1 + 20/100 = 100 % + 20 % = 120 %

;-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2012 af rikkemortenseen (Slettet)

Du skal bare gange decimaltalet med 100 :), så har du svaret


Skriv et svar til: Omskriv til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.