Matematik

Løs ligningen

11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

x-(4-x)=8

 

Hvordan kan man lave denne ligning? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hæv parentesen og isoler x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2012 af NaNoTecs

Sådan her =

x-(4-x)=8

x-4+x=8

+x=8+4

x = 12

Sådan her tror jeg.. Matematik er ikke min stærke side :D

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er nu ikke korrekt. Efter linien

x-4+x = 8

går det galt. Her er x+x jo lig med 2x, så det bliver

2x = 12


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.