Matematik

Hjælp

12. marts 2012 af cigi123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan regner man følgende ud:

22=Log2/loga

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2012 af mathon

 

                                   log(a) = log(2) / 22

                                   a = 10log(2) / 22


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2012 af Wondering (Slettet)

22=log(2)/log(a)

<=>

a=21/22


Svar #3
12. marts 2012 af cigi123 (Slettet)

Tak :)

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.