Matematik

Årlige vækst

13. marts 2012 af quintt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har vedhæftet en fil, hvori jeg ikke forstår meningen med opg. 1b. Der står at jeg skal finde den årlige vækst i antal af laks. Er det så bare et ca. antal, hvor man kigger udfra grafen?

På forhånd, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2012 af Imprafir (Slettet)

Der står at du skal kigge på "modellen" Dvs. den funktion du har opstillet da du bestemte a og b. Da der er tale om en lineær vækst, er væksten for hvert år den samme. I dit tilfælde er tallet a (stigningstallet) den årlige vækst.  


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. marts 2012 af nielsenHTX

i a) fandt du en forskrift af typen f(x)=y=ax+b  

svaret til b) er a-værdien i f(x)=y=ax+b

 


Svar #3
13. marts 2012 af quintt (Slettet)

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Årlige vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.