Studievalg og videregående studie

Antal timer RUC (søgning af ungdomsbolig)

13. marts 2012 af hmmhmmhmm (Slettet)

Jeg overvejer i øjeblikket at søge ind på Den Humanistiske Bacheloruddannelse på RUC her til sommer, og skal i den forbindelse søge om ungdomsbolig i Roskilde. Når jeg ansøger om bolig gennem find-bolig.nu bliver jeg bedt om at oplyse hvor mange antal timer, der er på uddannelsen om ugen, og jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal angive? Jeg har ikke kunnet finde oplysninger på RUC.dk.


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. marts 2012 af morten21

det betyder intet, søgte selv bolig igennem findbolig og da jeg ringede i sommers for at spørge fik jeg af vide at det var ligegyldigt. Blev bedt om at bare skrive et eller andet


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. marts 2012 af emul0c

#0

Og under alle omstændigheder kan de ikke kontrollere om det er rigtigt. Så du kan skrive på hvad du har lyst til. Som #1 skriver bliver det ikke brugt til noget - men HVIS det gjorde, så kunne jeg forestille mig at jeg jo flere timer jo bedre.


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. marts 2012 af SMS100 (Slettet)

Hej. 

Du skal regne med at have to fag pr. semester på de første år - hver af dem med en undervisningsgang pr. uge (læsning ej medreegnet) Dertil skal du lægge en god håndfuld timer til projektarbejde. Jeg vil tro at et realistisk bud er  10-15 timer om ugen ca. + læsning oven i?

SMS


Skriv et svar til: Antal timer RUC (søgning af ungdomsbolig)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.