Matematik

Procent

13. marts 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En pige har 25 kroner i lommen. De svarer til 5% af hendes samlede sparepenge.

Hvor mange sparepenge har hun i alt?

Hvordan løser man den..


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2012 af Imprafir (Slettet)

100/5 = 20

25*20 = 500

Pigen har 500 kroner sparepenge.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

-


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2012 af nielsenHTX

#2

25% = 5 kr.   arh det står omvendt i opgaven, så svaret i #1 er som god nok

25kr =5%

5kr=1%

500kr=100%


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.