Matematik

Sandsynlighed for dummieees

15. marts 2012 af Unknownx (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle :)

Jeg har lige et par spørgsmål...

Hvad er sandsynligheden for ikke at slå en sekser i et kast med en alm. terning?

Hvad er sandsynligheden for at slå en femmer eller en sekser i et kast?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2012 af lotteBrita (Slettet)

1/6

2/6


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2012 af 123434 (Slettet)

1) 1,2,3,4,5   Sandsynlighed= 5/6

2) 5,6  Sandsynlighed er 2/6=1/3


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

#1:

5/6 i den første.


Svar #4
15. marts 2012 af Unknownx (Slettet)

Tak,  det havde jeg også skrevet :) ville bare lige tjekke!


Svar #5
15. marts 2012 af Unknownx (Slettet)

Har lige endnu et spørgsmål, hvordan udregner jeg denne i hovedet: V=1/3 x h x G ???

G= 100

H=6


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. marts 2012 af nielsenHTX

#5 hvad er 6/3 , gang så det med 100= ?


Svar #7
15. marts 2012 af Unknownx (Slettet)

Uh, sorry, forstår ikke lige????? :)


Brugbart svar (1)

Svar #8
15. marts 2012 af nielsenHTX

#7

du skal udregne V=6*100/3=2*100=200


Svar #9
15. marts 2012 af Unknownx (Slettet)

198???


Brugbart svar (1)

Svar #10
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#9

Hvad forstår du ikke i udregningen i #8 ?

Lad være med at bruge bogstavet x som gangetegn. Brug gangeprik · eller stjerne *.

V = (1/3) · h · G

   = (1/3) · 6 · 100

   =        2    ·  100

   = 200


Svar #11
15. marts 2012 af Unknownx (Slettet)

Jeg forstår ikke linje 3, altså hvor 2 tallet kommer fra???


Brugbart svar (1)

Svar #12
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#11

(1/3) · 6 = 6/3 (en tredjedel af 6, eller 6 divideret med 3).


Skriv et svar til: Sandsynlighed for dummieees

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.