Matematik

Ligninger

15. marts 2012 af Unknownx (Slettet)

Har liget et spørgsmål:

Hvad er ligningen for m, hvis punkterne på linjen lyder således: ????

X -2   0    2

Y  0   2    4 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. marts 2012 af SuneChr

En linje fremstilles ved forskriften:    y  =  ax + b

Indsættes heri  sammenhørende værdier for x og y kan a og b beregnes.

Gør da dette.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Forskriften for linien er y = ax + b. Beregn hældningskoefficienten a ; (når man går 2 hen i x, går man 2 op i y).

Konstanten b er y-værdien, hvor x = 0 .


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.