Matematik

Stamfunktion

15. marts 2012 af Santa77 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har en  opgave hvor jeg har lidt problemer med opgave a. Er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre? 

Den er vedlagt

 

På forhånd tusind tak

Vedhæftet fil: Stamfunktion.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
15. marts 2012 af AskTheAfghan

F(x) = ∫f(x) dx + c

... benyt, at ∫xn dx = (xn+1)/(n+1) + K           ( K = integrationskonstant)


Svar #2
15. marts 2012 af Santa77 (Slettet)

skal jeg differentiere?

 


Svar #3
15. marts 2012 af Santa77 (Slettet)

eller skal jeg integrere?


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Når man skal finde en stamfunktion til en given funktion f(x), skal man integrere den givne funktion f(x) , som det jo også fremgår af #1.


Svar #5
15. marts 2012 af Santa77 (Slettet)

Okay tak


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.