Matematik

4(2x-3)-x = -5?

15. marts 2012 af quintt (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Dette stykke kan jeg ikke regne ud. Håber nogen vil hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang parentesen ud, reducer, og isoler x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2012 af Andreww (Slettet)

4(2x-3)-x = -5

8x-12-x = -5

8x-x-12 = -5

7x-12=-5

7x=7

x=7/7

x=1


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Du behøver ikke regne - du kan bare skrive af  ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. marts 2012 af PeterValberg

Hjælp med én opgave og spørgeren kan (måske) regne resten selv....
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
17. marts 2012 af quintt (Slettet)

#4


Det her var jo kun til en opgave. Der er jo tusind af de samme stykker. Ville bare gerne se hvordan man lavede et enkelt stykke. Calm yourself.


Skriv et svar til: 4(2x-3)-x = -5?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.