Matematik

Isolering

16. marts 2012 af DerMatz (Slettet)

Jeg sidder med ligningen y+2y^2/3-4I=0

og jeg kan ikke få den omskrevet så jeg kan isolere y, er der en der kan hjælpe? (:

(I=indkomst som vi ikke kender, og ikke skal finde)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2012 af nielsenHTX

kommer an på om der menes

y+2y^2/3-4I=0 eller (y+2y^2)/(3-4I)=0 eller (y+2y^2)/3-4I=0 ?


Svar #2
16. marts 2012 af DerMatz (Slettet)

Det er selvfølgelig rigtigt :D

Der menes: y + 2 y ^ ( 2/3) - 4I = 0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2012 af mathon

          
                                       expand(solve(y+2y^(2/3)-4l=0,y))


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2012 af mathbj (Slettet)

Det er vel ikke nok med resultatet: y + y2/3 = 2l?


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.