Matematik

Dm og Vm

16. marts 2012 af Aleynaa

Jeg har vedhæftet en fil.. Ud fra grafen skal jeg finde Dm og Vm

Mit bud er at Dm(f)= ]-4;4[ på grafen viser de ikke om funktionen er lukket eller åben, derfor tror jeg den er åben

Vm(f)= ]3;27]


Svar #1
16. marts 2012 af Aleynaa

 her er den

Vedhæftet fil:Mappe2.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2012 af mathon

                           Dm(f) = [-4;4]

                           Vm(f) = [2.5;27]


Svar #3
16. marts 2012 af Aleynaa

Tusind taaak :)


Skriv et svar til: Dm og Vm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.