Matematik

Help me

16. marts 2012 af Monoman (Slettet)

Jeg har problemer med denne opgave, nogle der kan komme med en forklaring?

En ret linje har hældningskoefficient -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i punktet P(3,0).
Bestem en forskrift for den funktion f(x), der har denne rette linje som graf.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2012 af Ecc0 (Slettet)

Du ved at den er på formen y=ax+b

Desuden ved du at a=-2 og du har et punkt på linjen P(3,0)

Nu kan du lave ligningen 

0=-2*3+b 

Nu findes b og du har derved den forskrift. 

 


Svar #2
16. marts 2012 af Monoman (Slettet)

Er forskriften så

0=-2*3+b - skal man finde b, for at fuldføre opgaven


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2012 af mathon

benyt punkt-hældningsformlen

                                                                  y - yo = a·(x - xo)


Svar #4
27. marts 2012 af Monoman (Slettet)

hej er der nogen der kan finde fejl i opgave 2 jeg kan ikke selv. 

filen er vedhæftet

Vedhæftet fil:english.pdf

Svar #5
27. marts 2012 af Monoman (Slettet)

 tak på forhånd.

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
27. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Din nye opgave har intet med den oprindelige opgave at gøre. Den har endda intet med matematik at gøre. Opret en ny opgavetråd i det relevante forum (engelsk) og formuler dine spørgsmål der.


Skriv et svar til: Help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.