Fysik

E = Dt × (½ × P0 + P1 + P2 + ... + ½ × Pn)hvad er Pn?

18. marts 2012 af Thecoolstuff (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har lavet et forsøg, der går ud på at bestemme energiindholdet i et batteri. Jeg har taget målinger, hvor jeg har noteret effekten over nogle bestemte tidsintervaller.

Jeg skal bruge denne formel til at beregne energien E = Dt × (½ × P0 + P1 + P2 + ... + ½ × Pn) hvor Dt er tidsintervallet, P0 er effekten til tiden 0 og P1, P2, ... er effekterne ved de næste tidsintervaller, men jeg ved ikke hvad Pn, står for..

 

Nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

½P0 og ½Pn står sandsynligvis for gennemsnittene af det første og det sidste tidsinterval


Skriv et svar til: E = Dt × (½ × P0 + P1 + P2 + ... + ½ × Pn)hvad er Pn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.