Matematik

Ligninger

18. marts 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

(4x+2)2 - (2x-1)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2012 af mette48 (Slettet)

Da der ikke er noget = er dette ikke en ligning

udtrykket kan reduceres

(4x+2)2 - (2x-1)2 =                     ganger ind i parenteserne

8x+4 - (4x-2) =                           hæver -parentesen

8x+4-4x+2 =

4x+6


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2012 af mette48 (Slettet)

Hov skal det være i 2. og ikke *2 ?

(4x+2)2 - (2x-1)2  =

(4x+2)(4x+2) - (2x-1)(2x-1) =

gang hvert led i første parentes med hvert led i anden parentes


Svar #3
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Hvordan kan du gøre det eller vise mig det?


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.