Matematik

Andengradsligninger

18. marts 2012 af chkr11 (Slettet)

Hej allesammen. Jeg sidder begravet i andengradsligninger i dag og jeg føler mig meget lidt klog. Er der nogen der kunne forklare mig hvordan man gør? Bare med 2 af dem, helst d.

a) 2x^2+4x-6=0

b) 9x^2-6x+1=0

c) 5x^2-2x+3=0

d) 3x^2-2=2x^2+6x-7


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af mathon

 

                         d)
                                            3x2 - 2  =  2x2+ 6x - 7

                                            x2 + (-6)x + 5  = 0

                                               x = 1  v  x = 5


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.