Debat

Skole

18. marts 2012 af melena12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har fået 2 karakterblad, og det gennemsnit jeg ligger på er 3-4, altså det er ik særlig godt. Så spørgsmålet er, tæller det med til 9 klasse. Om man er egnet til gymnasiet, altså hvad nu hvis man klare sig bedre i 9 klasse, tæller så 8 klasses karakterblad med? og hvornår får man afvide, hvornår man er egnet/u-egnet til gymnasiet, jeg ved at det er i 9'ende men hvornår i 9'ende??


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. marts 2012 af Stygotius

Slettet

Svar #2
19. marts 2012 af melena12 (Slettet)

Hvorfor er det irrelevant????????


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. marts 2012 af Stygotius

............fordi en ung rod, som kalder sig selv "moderator",  synes at det er helt i orden at Studieportalen er Danmarks største snydemaskine, men ikke at folk  har de meninger de har. Det er bedre at beholde Studieportalen som en børnehave, -synes han. De små pus der ikke kan læse eller skrive, må ikke få det at vide, men de må meget gerne svindle med deres skolearbejde.


Brugbart svar (2)

Svar #4
23. marts 2012 af Thinkpositive (Slettet)

På min folkeskole talte 8. klasses karakterblad ikke med i 9. klasse. Ens andet karakterblad i 9. klasse afgjorde, om man var erklæret uddannelsesparat/egnet til gymnasiet. Det er omkring i december eller januar måned, man får det at vide, men det afhæger af, hvornår jeres skole afholder terminsprøver. Sådan var det på min folkeskole i København. 


Brugbart svar (2)

Svar #5
23. marts 2012 af goathunter (Slettet)

Jeg mener at selvom din skole ikke mener du er egnet til gymnasiet kan du blive optaget på gymnasiet alligevel men så skal du tage en optagelsesprøve.. under alle omstændigheder skal du tage dig sammen i 9. :)

Du skal ikke tro at det er for sent bare fordi du har klaret dig dårligt indtil nu, men du skal nok til at arbejde hårdere.


Brugbart svar (2)

Svar #6
22. april 2012 af youshouldrunfaster (Slettet)

Dine karakterer for 8 klasse gælder ikke med, det eneste der tæller er dine afgangskarakterer fra 9. klasse. og de tæller reelt set ikke for en skid (undskyld ordvalg)

Det vigtigste er, om du bliver erklæret egnet eller ej. Bliver du erklæret egnet, skal du til optagelsesprøve. Men prøven er eftersigende ikke svær og meget svær at dumpe, så du kan være ganske rolig. :)

Dog er det en god til at arbejde hårdere, som det bliver nævnt, da der er stor forskel på 9. klasse og på 1.g - så har du det svært i 9. klasse, bliver det ikke lettere, når du kommer på gymnasiet.


Skriv et svar til: Skole

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.