Matematik

fordoblings

22. marts 2012 af pmoss (Slettet)

3*1,06^X=100 hvordan finder jeg fordoblins konstanten for den ?!


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2012 af mathon

                  der menes formentlig

                      hvad er fordoblingskonstanten
                      for

                                       f(x) = 31,06x
som er
                                       X2 = ln(2) / ln(1,06)


Svar #2
22. marts 2012 af pmoss (Slettet)

tak ;)


Skriv et svar til: fordoblings

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.