Matematik

Længden af højden siden b

22. marts 2012 af Hahaow (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder med en opgave jeg er gået lidt i stå med, og jeg vil derfor bede om hjælp der til.

Jeg skal finde længden af siden b, og jeg er lost her.

C = 9,62 A = 72, c = 3,8, b = 4,1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Længden af siden b er givet i opgaven. Højden hb på siden b findes af

hb = c·sin(A)


Svar #2
22. marts 2012 af Hahaow (Slettet)

Jeg takker, fortsat god aften til dem.


Skriv et svar til: Længden af højden siden b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.