Matematik

m/ms om til m/s

25. marts 2012 af A2983 (Slettet)

hej alle

Er der nogen der kan hjælpe mig med , hvordan man beregner m/ms (meter pr. milisekund) om til m/s?

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2012 af SuneChr

1 ms = 10-3 s

m/ms = m/(10-3 s)   = 103 m/s

Kan også sige:  På 1/1000 sek tilbagelægges 1 meter

                         på 1 sek tilbagelægges 1000·1 meter = 1000 meter, altså  1000 meter pr. sek.


Svar #2
25. marts 2012 af A2983 (Slettet)

tak!!

 


Skriv et svar til: m/ms om til m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.