Matematik

Hjælp.

26. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en opgave, som jeg ikke aner hvordan jeg skal løse når jeg skal finde procent.

 

Opgaven:

A. 100 kr. af 400 kr. er              % ????

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2012 af NejTilSvampe

100kr,- / 400kr,- = 1/4 = 25%


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2012 af 123434 (Slettet)

forkort med 25

100kr/400kr=25kr/100kr-25%

100kr er 25% af 400kr

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Den generelle formel:

Hvor mange % er a af b?

a/b * 100 %

- Så nemt er det ;-)

(Notér den!)


Skriv et svar til: Hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.