Matematik

hjælppppppppp

26. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har en opgave om ligninger som heg ikke kan løse håber i vil hjælpe?

 

Opgvaven:

3x - 14 = 2x - 7      x=                      ??

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Saml x'erne på venstre side og tallene på højre side

- og reducer til x =


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2012 af 123434 (Slettet)

3x-14+14=2x-7+14

3x=2x+7

3x-2x=7

x=7

 


Svar #3
26. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Jeg forstår dig ikke,.. vil du ikke lige lave den fordi jeg har svært ved at forstå altså psygiske problemer


Svar #4
26. marts 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :-) Det hjalp meget!


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. marts 2012 af 123434 (Slettet)

Når man har trukket noget fra på den ene side eller lagt til, skal man også gøre det på den anden side

F.eks

5x+5=25

5x+5-5=25-5

5x=20

x=4

4x+1=21

4x+1-1=21-1

4x=20

x=5

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. marts 2012 af Jegvedingenting

#4

Prøv at løse denne lingning: 4 - 4x = - 4 + 4x

 


Skriv et svar til: hjælppppppppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.